တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

တက္ကသိုလ် – အထူးပြုဘာသာ –

သတ္တဗေဒ

•	.00.	0
ဦးရေ	([4[4]	3:
5.00	100,	ĸ.

			G [1 1 G
စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်း ရမှတ်
э	မစမ ၁၆၅	မဖူးမြတ်သဇင်	∫ઉ¢
J	မမသ ၁၂၀	မချစ်ဝေဝေလွင်	၂၈၈
9	မတဥ္ ၁၀၅	မောင်အောင်လင်းထက်	၂၈၇
9	နလ၀ ၇၆	မထက်အိရွှေရည်	၂၈၁
ĵ	မစမ ၂၁၇	မရီရီနေဝင်း	J??
G	မကဆ ၆၂	မမေသဲနိုင်	ეი
9	မကဆ ၃၃၉	မောင်မြတ်ဘုန်းခန့်	ეი
၈	မကဆ ၈၆	မမေမြင့်မြတ်	၂၆၂
G	မကဆ ၁၂၄	မောင်ချမ်းမြတ်သော်	J၅୧
00	မကဆ ၁၈၀	မောင်ညီညီနိုင်	၂၅၈
၁၁	နပဗ ၄၂	မဇင်သီရိထွေး	JOG
၁၂	မကဆ ၄၆၂	မဖြိုးသီရိကျော်	Joe
၁၃	မကဆ ၄၈၃	မသီရိဖြိုး	Joe
29	မတဥ ၆၅	မမြတ်နိုးဝေ	၂၅၈
၁၅	မကဆ ၅၆၄	မရှင်နှောင်းဦး	၂၅၈
၁၆	မကဆ ၁၀၂	မမေသင်္ကြံန်ဝမ်း	၂၅၈
၁၇	ବଦ୍ଧ <u>၂</u> ၉၃	မောင်အောင်ကျော်ကျော်ငြိမ်း	၂၅၈
၁၈	မကဆ ၃၂	မောင်ရဲရင့်ကျော်စွာ	J99
၁၉	မကဆ ၅၂၆	မချောစုထွေး	J99
Jo	မမသ ၁၆၃	မောင်ဇင်အောင်ဖြိုး	Joa
၂၁	မကဆ ၄၁၄	မပန်းအိဖြူ	J99
JJ	မကဆ ၅၅၁	မရတနာဝင်း	ეეG
75	မကဆ ၂၀၄	မခန့်မီမီအောင်	ეე [©]
J9	မစမ ၁၆၃	မအိပြူစိုး	JᲔᲔ
≠ J2	မတဥ ၁၀၆	မသီတာနှင်း	J99

၂ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

တက္ကသိုလ် – အထူးပြုဘာသာ –

သတ္တဗေဒ

ဦးရေ (၆၆) ဦး

•	ာ ဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တတ္တသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်း ရမှတ်
	၂၆	မကဆ ၁၉၀	မသော်တာဝင်းရွှေ	J១១
	J9	မတဥ ၁၁၂	မလမင်းအိမ်	J99
	၂၈	မကဆ ၃၈၇	မအိရွှေစင်	J 0 9
	JG	မကဆ ၅၁၅	မဇ္ဇနိပူးဝေ	J ១ 9
;	90	မစမ ၁၃၆	မလင်းလတ်ထွန်း	J99
;	၃၁	မတဥ ၇၈	မောင်မင်းခန့်ပိုင်	J ₂ 5
	8 J	မကဆ ၆၀၂	မအိအိငြိမ်းစံ	J ₀ 2
;	99	မကဆ ၅၆၀	မောင်စန်းမြင့်အောင်	798
	२५	မစမ ၁၈၇	မကေဇင်ဦး	J98
	୧၅	မကဆ ၆၅၆	မလင်းလင်းထက်	JJJ
_	રહ	မကဆ ၁၇၃	မချယ်ရီစိုး	JJJ
	२१	မစမ ၁၈၉	မောင်တည်ရှိန်ဦး	JOJ
	၃၈	မကဆ ၅၅၉	မအိစန္ဒာအောင်	၂၅၁
	୧ଡ	မမသ ၁၆၄	မပြည့်ဖြိုးခိုင်	၂၅၁
	90	မမသ ၁၈၈	မခိုင်ငြိမ်းဦး	၂၅၁
	90	မကဆ ၁၀၃	မနှင်းထက်ထက်ဝေ	၂၅၁
	9J	မကဆ ၂၂၃	မဆောင်းသဇင်	၂၅၁
	99	မစမ ၂၁၄	မောင်ဟိန်းသစ်ရွှေ	၂၅၀
	99	မကဆ ၅၀	မောင်ဖေယျာထွန်း	၂၅၀
	90	မကဆ ၃၁၆	မမျိုးသီရိ	ეეი
	9 G	မကဆ ၅၀၆	မသဲမာဦး	ეეი
	99	မကဆ ၂၈၆	မောင်စည်သူဖြုး	ეეo
	ှင် ၄၈	မကဆ ၂၁၈	မအေးနန္ဒာခိုင်	၂၅၀
	90	မကဆ ၆၄၂	မဇာနည်ဝင်း	ეეი
6	၅၀	မတ5 ၃၂	မောင်ထူးထူးအောင်	J90 <u>3</u>

၃ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – အထူးပြုဘာသာ – ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

သတ္တဗေဒ

දුී:ရေ (၆၆) දුී:

စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်း ရမှတ်
၅၁	မကဆ ၆၃၁	မစုလေးညို	JSG
ງງ	မစမ ၁၄၀	မအိန္ဒြေ	၂၄၈
ე २	နဇမ ၂၅၈	မအိမ့်နဒီမိုး	၂၄၈
99	မတဥ ၁၄၇	မခိုင်မာလင်း	၂၄၈
១ ១	မကဆ ၅၂၅	မောင်နိုင်းမင်းထက်	၂၄၈
ენ	မတဥ ၄၆	မစုစုမာ	၂၄၈
27	မကဆ ၅၀၀	မချိုဇင်သန့်	JS9
၅၈	နေမ ၂၃၈	မလှယမင်းအေး	J99
<u> </u>	နပန ၁၁၀	မအေးမီးမီးအောင်	JS9
Go	မတဥ ၁၁၃	မနှင်းနုကို	JS9
၆၁	မကဆ ၃၀၉	မအင်ကြင်းချိုချို	J99
GJ	မကဆ ၄၇	မစိုးစန္ဒာထွန်း	J99
ઉરુ	မတဥ္ ၈၀	မချိုဇင်မျိုး	J99
ઉ૦	ക്കെ വിദ	မသင်းရနံ့အောင်	J99
<mark></mark>	မကဆ ၃၉၃	မောင်ဟန်ထက်လင်း	J99
O GG	မစမ ၂၁၉	မစုမြတ်နိုးသူ	J99