တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - ဒဂုံတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - ဥပဒေပညာ(LLB)

ဦးရေ (၄၂) ဦး

A E

စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	နိုင်ငံသားစိစစ်ရေးကတ်ပြား အမှတ်	စုစုပေါင်းရမှတ်
э	ဆလက ၈၁၅	မောင်အောင်ဗန်းပြည့်စုံ	၁၂/လကန(နိုင်)၂၇၀၄၃၉	୧ଡ୧
J	ဆလက ၅၀၈	မောင်အောင်ကောင်းမြတ်	၁၂/မရက(နိုင်)၁၈၅၆၃၈	දංල
9	ဆတမ ၁၁၂	မောင်သန့်စင်ထွေး	၁၁/ဂမန(နိုင်)ဂ၆၅၂ဂဂ	၃၈၁
9	ဆဒတ ၁၃၉	မဇင်မျိုးသူ	၁၂/ဒဂတ(နိုင်)၁၂၀၉၅၈	२१५
ງ	ဆတက ၆၂၈	မောင်သူထူးဇော်	၁၄/ဇလန(နိုင်)၁၉၉၃၉၀	၃၇၁
ତ	ဆသက ၆၇	မဆုလဲ့ရတနာ	၁၂/ဥကတ(နိုင်)၂၁၀၄၄၅	ඉමද
9	ဆဒမ ၁၉၆	မနွေးထွေးနိုင်	၁၂/ဒဂမ(နိုင်)၀၅၂၅၃၉	ඉමද
ຄ	ဆအစ ၃၇	မထက်ဝေဝေအောင်	၁၂/ဒပန(နိုင်)၀၆၄၈၂၄	୧୭ଡ
ତ	ဆဒရ ၁၆၃	မဆုမြတ်ရတီသွန်း	၁၂/ဒဂရ(နိုင်)၀၄၃၅၄၈	୧୭୧
00	ဆပသ ၁၂	မသျှားဇူးဇူး	၁၂/ရပသ(နိုင်)၁၂၄၄၆၈	୧୭୧
၁၁	ဆမက ၃၇၃	မအင်ကြင်းမွှေး	၁၂/မရက(နိုင်)၁၈၄၃၆၃	୧୭୭
၁၂	ဆဒတ ၁၄၉	မဆုသံသာကျော်	၁၂/ဒဂတ(နိုင်)၁၂၆၂၀၀	୧୭୨
၁၃	ဆမဒ ၅၈၅	မခိုင်နှင်းဖြူဦး	လျှောက်ထားဆဲ	୧୭୨
၁၄	ဆမက ၂၀၃	မရွှေဆည်းလည်း	၉/ဇဗသ(နိုင်)၀၀၇၅၄၉	5 01
၁၅	ဆမဒ ၆၇၅	မမေရီဗနိုရွှေမေ	၁၂/မဂဒ(နိုင်)၁၉၅၉၇၄	၃၅၁
၁၆	ဆဗဟ ၃၇	မဝေဝေထွန်း	၁၂/မရက(နိုင်)၂၀၄၃၂၅	၃၅၀
၁၇	ဆမဒ ၁၇၀၉	မထက်ရွှန်းလက်	၁၂/မဘန(နိုင်)၂၀၄၈၆၃	୧୨ଡ
ວຄ	ဆသန ၁၆၃	မယမင်းဦး	၁၂/ထတပ(နိုင်)၁၃၂၈၆၄	୧୨ଡ
၁၉	ಐತಿಐ ರ	မောင်ရဲကိုကိုခန့်	လျှောက်ထားဆဲ	୧୨୭
၂၀	ဆသက ၃၈	မောင်နေထူးအောင်	၁၂/သဃက(နိုင်)၂၀၆၈၆၅	266
၂၁	ဆလက ၄၆၁	မလင်းသိင်္ဂီထက်	၇/ညလပ(နိုင်)၂၅၁၄၀၉	262
JJ	ဆဒတ ၉၇	မမေသက်ထားစံ	၁၂/ဒဂဆ(နိုင်)၀၅၆၀၁၂	267
JS	ဆမဒ ၆၆၀	မအေးငြိမ့်ချစ်	၁၂/မရက(နိုင်)၁၈၂၇၁၃	୧୧ଡ
JS	ဆဒတ ၂၃၆	မောင်ကောင်းမြတ်ဟိန်း	၁၂/ဒဂတ(နိုင်)၁၅၅၈၆၂	999
າ ວ.	ဆပသ ၇၆	မောင်ဟိန်းသင်ထူး	လျှောက်ထားဆဲ	999

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

-J-

တက္ကသိုလ် - ဒဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - ဥပဒေပညာ(LLB)

ဦးရေ (၄၂) ဦး

A E

စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	နိုင်ငံသားစိစစ်ရေးကတ်ပြား အမှတ်	စုစုပေါင်းရမှတ်
کار	ဆကမ ၁	မောင်ကောင်းကောင်း	၁၂/ကမန(နိုင်)၁၅၀၀၈၅	257
JS	ဆသန ၉၈	မလင်းလဲ့သီရိထွဋ်	လျှောက်ထားဆဲ	257
၂၈	ဆလက ၃၀၀	မဂန္တဝင်ထွန်း	လျှောက်ထားဆဲ	၃၃၆
JC	ဆမဘ ၁၀၆၂	မောင်စိုင်းစိုင်းဖြိုး	၁၂/မဘန(နိုင်)၂၂၇၆၃၀	၃၃၆
90	ဆဗဟ ၄၂	မဖြူစင်ရဲထွဋ်	၁၂/တမန(နိုင်)၁၃၂၆၈၇	୧୧୭
၃၁	မနမ ၉၅	မသျှားအိဇော်ဇော်	၁၂/ဗဟန(နိုင်)၁၁၀၆၆၈	662
SJ	<u></u> ລວດ ၂၂၁	မချောဆုသင်း	၁၄/ဖပန(နိုင်)၂၆၇၆၂၃	୧୧୭
25	ဆတက ၂၀၅	မောင်အောင်မင်းထွန်း	၁၂/ထတပ(နိုင်)၁၆၈၈၉၈	୧୧୭
29	ဆမဘ ၄၃၇	မသီရိစန္ဒာကျော်	၁၂/မဘန(နိုင်)၂၀၄၅၃၂	225
୧၅	ဆတဥ ၈၇	မဖြိုးနန္ဒာထွန်း	၁၂/သဃက(နိုင်)၁၉၉၉၂၀	୧ୗତ
၃၆	ဆမဥ္ ၉၈၈	မောင်ဇင်မြင့်မြတ်	၁၂/ဥကမ(နိုင်)၂၈၈၆၈၉	51G
२१	ဆပသ ၂၇၀	မောင်ဉာဏ်လင်းထွန်း	၇/ဝမန(နိုင်)၂၀၈၃၀၈	୧ୗତ
၃၈	ဆတက ၃၁၃	မယွန်းဝဒီလှိုင်	၁၂/တကန(နိုင်)၂၅၇၄၉၄	510
୧ଡ	ဆသယ ၅၀	နန်းမအေး	၁၃/တကန(နိုင်)၃၇၀၆၉၉	515
<u> </u>	ဆတမ ၆၅	မဟောက်စန်းလျန်း	၄/တတန(နိုင်)၀၉၇၀၇၂	၃၂၁
ç0	ဆမဒ ၃၆၃	မရွှေယမင်းဦး	၁၂/မဂဒ(နိုင်)၂၂၁၀၂၂	၃၂၁
9J	ဆဒတ ၁၅၉	မဝင်းနန္ဒ၁	၁၂/ဒဂတ(နိုင်)၁၆၇၄၁၆	၃၂၁