တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – ရူပဗေဒ

ဦးရေ (၄၂) ဦး

			8 170 8
စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
Э	အဘလ ၆၃၃	မဇင်ဇင်သော်	දශශි
J	အမက ၃၈၃	မောင်ကောင်းခန့်ကျော်	207
9	အညတ ၂၇	မရွှေစန္ဒာလင်း	220
9	အဘလ ၂၅၃	မောင်ပိုင်ဟိန်းထက်	550
ງ	အဓန ၂၈၆	မသဇင်မင်းဦး	619
ତ	အမပ ၆၇၆	မောင်အောင်သူဟိန်း	578
የ	အမပ ၃၅၅	မောင်နေလင်းဦး	578
ຄ	အမပ ၃၃၅	မနွယ်နွယ်ဝင်း	၃၁၈
ତ	အမပ ၃၄၂	မစန်းသီတာအောင်	၃၁၈
00	အမပ ၃၁၄	မအိအိထွန်း	၃၁၈
00	အမပ ၂၃၄	မချယ်ရီမြင့်	202
၁၂	အတန ၂၈၈	မောင်မင်းသုဝေ	209
၁၃	အမပ ၁၄၁	မမိုးသက်ခိုင်	506
၁၄	အကလ ၂၃၂	မပြည့်ပြည့်ဖြိုးဝေ	202
၁၅	အကလ ၄၄၀	မချစ်ပိုပိုအောင်	 ່ ຊວງ
၁၆	အကလ ၄၆၈	မောင်အောင်ထူးသန့်	200
၁၇	အညတ ၃၇	မဂျူမီမီလင်း	၃၀၉
ວຄ	အကလ ၄၃၃	မရွှန်းလဲ့	၃၀၈
၁၉	အကလ ၃၃၄	မလှိုင်ယမင်း	၃၀၅
၂၀	ფөი მბბ	မယုယုမင်း	૨૦૬
၂၁	အမက ၄၇၇	မနဒီဝင်း	રુષ્ટ
JJ	အမပ ၅၉၆	မောင်ဖြိုးကြီး	205
JS	အညတ ၃၁၀	မတင့်ရွှန်းပုဏ္ဍမီ	၃၀၂
JS	အမပ ၃၉၂	မဇာခြည်ဦး	200
JJ	အဒရ ၂၀၄	မောင်အုပ်စိုးခန့်	ୗୢଌୄ

mi

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – ရူပဗေဒ

ဦးရေ (၄၂) ဦး

٥	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
ال	အမပ ၅၉၀	မောင်ကောင်းထက်ကျော်	JGS
JS	အမပ ၈	မကျော့ကေခိုင်	၂၉၁
၂၈	အမပ ၁၅၇	မနှင်းဝတ်ရည်	၂၉၀
JC	အမပ ၄၄၇	မဆုမြတ်ဝေ	၂၈၉
20	အဒရ ၂၂၅	မောင်ချစ်ပြည့်ဖြိုး	၂၈၆
2 2	အတန ၂၄၁	မောင်သစ်ထူးလွင်	၂၈၆
51	အမပ ၆၃၆	မသဲစုအောင်	၂၈၆
25	အညတ ၃၇၅	မောင်အောင်မြင့်မြတ်	၂၈၅
29	အကလ ၉	မောင်အောင်ရှင်းသန့်ထွဏ်း	၂၈၅
୧୭	အညတ ၃၁၃	မသိမ့်သိမ့်သူ	၂၈၄
રઉ	အမပ ၅၀၂	မသင်းသင်းယုခိုင်	၂၈၄
27	အမပ ၆၁၄	မဆုသစ်နွယ်	၂၈၂
၃၈	အတန ၂၈၄	မဇာဇာဆွေ	၂၀၁
୧୦	အမပ ၄၅၉	မယဉ်မွန်ထက်	ୗଧ୍ୟ
90	အကလ ၅၃၁	မောင်ရှိုင်းသီဟအောင်	၂၇၈
ç2	၁၀၄ ပမၼ	မစုပုံချစ်	JSS
SJ	အမပ ၆၀၀	မနှင်းသိင်္ဂစိုး	765 765