တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

မြင်းခြံတက္ကသိုလ် တက္ကသိုလ် -အထူးပြုဘာသာ -သင်္ချာ

ဦးရေ	(၄၂)	ຼີ ຄະ
------	------	--------------

စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင် း ရမှတ်
c	မညဥ ၂၈၉	မခိုင်ဇင်ဖြိုး	၃၇၁
J	မကတ ၆၇၁	နန်းအွမ်ခေး	299
2	မညဥ ၄၄၈	းဒ်တမေဒ်မေ	299
9	မကတ ၁၇၃	မနွယ်ဇင်ဖူး	୧୧ଡ
ງ	မတသ ၃၉၇	မဇူးမွန်မြင့်	625
ઉ	မကတ ၄၅၁	မမို့မို့အောင်	567 1
የ	မညဥ ၆၃	မောင်ဇော်လင်းထက်	567 1
ຄ	မထက ၁၅၅	မနွေးနွေးလှိုင်	255
ତ	မကတ ၆၈၆	မောင်ဖြိုးဝေအောင်	575
00	မကတ ၂၁၃	မောင်ထွန်းနိုင်ဝင်း	၃၁၈
00	မထက ၄၄၁	မချစ်သက်နှင်း	၃၁၆
၁၂	မတသ ၃၅၅	မောင်ဟိန်းဖြိုးအောင်	నంరి
55	မကတ ၁၈၄	မောင်ထက်နိုင်ဝင်း	505
၁၄	မကတ ၁၉၈	မမြတ်စုခိုင်	50J
၁၅	မညဥ ၈၆	မရွှန်းလဲ့စိုး	5 2J
၁၆	မညဥ ၄၆	မမေဇူဇူဇော်	5 01
၁၇	မကတ ၃၅၀	မကေသွယ်ဦး	905
ວຄ	မတသ ၆၁၁	မဝင်းဝင်းအေး	२०८
၁၉	မညဥ ၃၂၆	မအိစန္ဒၥမိုး	၃၀၂
၂၀	မကတ ၂၀၂	မဖူးပွင့်သဇင်	200
၂၁	မကတ ၁၉၇	မယမင်းဦး	200
JJ	မတသ ၄၆	မယွန်းအိလှိုင်	၂၉၈
JS	မမခ ၂၃၉	မငြိမ်းငြိမ်းဝေ	ეცნ
J۶	မထက ၄၅၂	မောင်နိုင်ရဲဝေ	്വാ
JJ	မညဥ ၅၆	မနန်းအိမ့်လွှာ (JCD

၂ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်) မြင်းခြံတက္ကသိုလ်

တက္ကသိုလ် -အထူးပြုဘာသာ -

သင်္ချာ

ဦးရေ (၄၂) ဦး

			0 1 /0 0
စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင် း ရမှတ်
ال	မထက ၄၅	မောင်ထက်ဝေအောင်	ીઉર
JS	မထက ၃၈	မောင်အောင်ချမ်းဟိန်း	၂၉၁
၂၈	မကတ ၃၆၅	မယဉ်ပပ	၂၈၈
ୗତ	မထက ၄၃၀	မောင်ဇင်လင်းထွန်း	၂၈၇
20	မတသ ၉၇	မယွန်းနဒီကျော်	၂၈၇
၃၁	မညဥ ၃၉၁	မောင်မျိုးသုတမောင်	၂၈၇
۶J	မကတ ၁၄	မခိုင်ယဉ်မွန်	၂၈၆
25	မထက ၄၇၃	မောင်အတာမိုး	၂၈၆
29	မကတ ၁၉၁	မောင်ဝင်းထက်အောင်	၂၈၃
65	မထက ၁၆၆	မယမင်းသန့်	၂၈၂
၃၆	ප ညဥ ၇၅	မခိုင်နှင်းဝေ	၂၈၂
२१	မတသ ၁၁၂	မောင်ပိုင်ဖြိုးခန့်	၂၈၂
၃၈	မကတ ၁၄၆	မမြင့်မြင့်ခင်	၂၈၁
୧ଓ	မထက ၉၉	မခိုင်သဇင်ထက်	၂၈၀
90	မမခ ၂၄၁	မသရဖူအောင်	၂၀၀
60	မထက ၁၉	မောင်သီဟနောင်	ୗଧ୍ୟ
9J	မကတ ၇၇၈	မယဉ်နှင်းဖြူ	JJG
//		Qt	1/