တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

ဦးရေ (၅၀) ဦး ၂၀၂၄ ခုနှစ် စဉ် စုစုပေါင်းရမှတ် တက္ကသိုလ်ဝင် အမည် စာမေးပွဲခုံအမှတ် မောင်စိုင်းဝဏ္ဏထွန်း ၃၈၆ အမပ ၁၀၂၆ С မောင်ကောင်းခန့်အောင် 299 အမပ ၁၂၀၉ J အမပ ၇၆ ၃၆၉ မအိအိအောင် 9 မခိုင်ပွင့်ဖြူ ၃၆၇ အညတ ၅၅၉ 9 အညတ ၆၇၁ မောင်ထူးထက်အောင် ၃၆၄ ງ ၃၆၃ မစန်းစန်းလှိုင် 6 အကလ ၂၈ မောင်မျိုးကိုကို အမပ ၈၆၃ 200 2 မမြတ်နိုးသူ 205 အမပ ၁၁၁၄ റ **5**J အမပ ၁၀၂၈ မနွေးနွေး 0 မခြူးသက်ဝေ **5**J အမပ ၁၁၁၁ 00 မထက်မြတ်နိုးအောင် ၃၅၀ အမက ၃၈ SS မထက်ရတနာအောင် အကလ ၄၃၉ 290 ၁၂ မောင်အောင်သီဟဝေ 290 အဘလ ၅၂၀ 25 မဆုစန္ဒီထွန်း 999 အကလ ၄၂၅ 29 မမိုးစန္ဒ၁ 225 အမပ ၈၅၂ ၁၅ မအိသန္တာအောင် ၁၆ 555 ၅၅၄ ဟကၕ မောင်စိုးစံ ၃၃၁ အတန ၄၄၄ ၁၇ မနင်းဝေလွင် 250 အမပ ၁၀၃၀ ວຄ မခင်လေးဝေ 575 အဘလ ၇၀ ၁၉ မောင်သာလွန်းဝါ 510 အမပ ၁၈၅ ၂၀ မဖြိုးပပအောင် ราจ အကလ ၃၉၈ ၂၁ မသူဇာထွန်း SJJ အမပ ၁၀၅ JJ မထက်ရှိုင်းကျော် SJJ အမပ ၁၀၈၂ JS မမိုးစန္ဒ၁ ၃၁၉ အကလ ၃၃၁ JS မောင်မျိုးနိုင်ဝင်း ၃၁၅ အမပ ၃၈၉ JJ

m'

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၄ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

ဦးရေ (၅၀) ဦး

စဉ်	၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၂၆	အတန ၁၀	မောင်မင်းခန့်ညီ	૨ ૦၅
JS	အညတ ၃၇၁	မောင်စွဲကိုကိုထက်	506
၂၈	အမပ ၅၇၀	မစုဝေနှင်း	202
JC	အမပ ၅၁၇	မခင်မျိုးသူ	525
90	အကလ ၅	နော်ဂေးဒေဆာ	202
၃၁	အမပ ၆၁၀	နော်သွယ်သွယ်ထွန်း	200
SJ	အညတ ၃၆	မအိမီမီထွန်း	၃၀၈
25	အညတ ၂၅	မမေဖူးထွဋ်	209
२९	အညတ ၂၇၃	မမိုးစန္ဒ၁	502
୧୭	အကလ ၃၄၃	မခြယ်ရီလွင်	205
રઉ	အမပ ၁၅၄	နော်ဘဲဝါးဖော	205
२१	အညတ ၂၈၈	မောင်အောင်မင်းခန့်	200
ວຸຄ	အညတ ၂၈၄	မမျိုးသီရိလှိုင်	200
୧୦	အကလ ၃၃၀	မဝတ်ရည်ဇော်	200
ç0	အမပ ၉၈၁	နော်နိုဘယ်လ်ဂျွန်း	200
ç5	အဖပ ၂၇၄	မအေးဇာခြည်မော်	JGG
9J	အဘလ ၂၈၆	မအေးစန္ဒာမိုး	୨୦୮
92	အမပ ၆ဂ၃	မောင်အောင်မျိုးဆန်း	JGG
<u>9</u> 9	အမပ ၄၃၂	မဝေထက်ခိုင်	୵୭୦
99	အမပ ၉၆၅	မယွန်းမြတ်နိုးဝေ	JGS
9 6	အကလ ၂၈၈	မနွယ်လင်းသူ	୵୦୨
59	အတန ၁၅	မောင်အောင်မင်းထွန်း	J @၃
9 0	အကလ ၇၃၁	စောထူးဂေဝါး	5 9L
୨୦	အဒရ ၄၉၈	မသီတာလွင်	J @ 2
၅၀	အဒရ ၅၀၉	မရွှန်းလဲ့ဦး	୨୭୮
Thi.		J.	Z