အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း

(၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - တောင်ကုတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - သင်္ချာ(အဝေးသင်)

ဦးရေ (၅၈) ဦး

c 9	ဒသတ ၁၆၇ ဒတက ၅၅၆	မမိုးချမ်းထက်	୧୧୦
5		0	100
	0	မနွေးနွေးဝင်း	୧ଡ୨
	ဒကဖ ၄၁၆	မခင်သော်တာဖြိုး	၃၈၈
9	ဒသတ ၅၈၅	မခင်ငြွေးရီ	၃၇၈
ງ	ဒတက ၄၅၄	မခင်သန်းနွယ်	२७२
ତ	၁အမ ၆၆၉	မောင်မြင့်ကိုနိုင်	ଽ୳ୢ୲
9	ဒတက ၆၁၈	မောင်အောင်ကိုထွန်း	୧୭୦
ຄ	ဒသတ ၁၁၃၉	မောင်သန်းဝင်းထွန်း	୧୭୨
ତ	ဒအမ ၈၆၄	မောင်ကျော်လင်းစိုး	୧୨୦
00	ဒအမ ၆၉၀	မောင်သားသားအေး	260
00	ဒတက ၈၅၅	မောင်ငြိမ်းချမ်းနိုင်	299
၁၂	ဒကဖ ၁၀၃၈	မဖြိုးနန္ဒ၁	265
၁၃	ဒတက ၁၁၇	မောင်လင်းနိုင်စိုး	250
၁၄	ဒအမ ၅၄၅	မချိုချိုနိုင်	255
၁၅	ဒတက ၁၀၇၉	မောင်အောင်မျိုးမြတ်	252
၁၆	ဒတက ၆၈၀	မအေးအေးအောင်	51G
၁၇	ဒအမ ၄	မောင်မျိုးလင်းဇော်	၃၂၈
ວຄ	ဒတက ၁၀၉၇	မဆောင်းနှင်းဝေ	510
၁၉	ဒတက ၂၇၀	မောင်သုတဦး	510
၂၀	ဒအမ ၁၂	မအေးသက်သက်အောင်	୧၂၆
၂၁	ဒအမ ၅၃၉	မောင်ထွန်းမင်းဇော်	کارک
JJ	ဒကဖ ၁၀၅၄	မခင်စောလွင်	510
JS	ဒတက ၁၄၅၀	မနီနီဝင်း	510
JS	ဒအမ ၁၀၀၅	မောင်မြင့်သိန်း	51è
ງງ	ဒဘလ ၄၀၃	မောင်မင်းခန့်ဖြိုး	515
၂၆	ဒသတ ၉၁၉	မောင်ကျော်စည်သူဟိန်း	511
JS	ဒသတ ၁၅၃	မောင်ရဲလင်းမြတ်အောင်	၃၁၉
၂၈	ဒကဖ ၃၇၂	မောင်မျိုးမင်းထွန်း	၃၁၈
JC	ဒကဖ ၁၂၃	မသူၜၥလင်း	၃၁၅
\$0. 50	ဒတက ၅၆	မအေးဝတ်ရည်သင်း	२ २१

အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း

(၂၀၂၄ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - တောင်ကုတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - သင်္ချာ(အဝေးသင်)

ဦးရေ (၅၈) ဦး

and and

Ø	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ၌ ခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
5	ာ ဒတက ၁၃၀	မထက်အိအိခိုင်	200
5	၂ ဒအမ ၉၄	မရွှန်းလဲ့ပိုင်	၅၀၄
2	၃ ဒကဖ ၁၀၂၀	မခင်ခင်စံ	၃၀၈
2	၄ ဒအမ ၁၁၀၅	မသန်းသန်းအေး	ეიც
23	၅ ဒမအ ၄၁၁	မမေမြတ်မိုး	200
2l	ဒဲ ဒအမ ၅၄၇	မနန္ဒာမြင့်	၂၉၈
29	၂ ဒကဖ ၆၀၇	မောင်ဆန်းမင်းနိုင်	၂၉၈
29	ာ ဒရဗ ၄၈ ၂	မောင်ဟိန်းဝေစိုး	ეცნ
୧	၂၀၀၄၃၆	မောင်ကောင်းခန့်သူ	၂၉၆
59		မတင်မာထွေး	ୗତ୍ର
5:	ာ ဒကဖ ၆၀၉	မောင်ရဲဝင်းနိုင်	୵ଡ଼୨
9	၂ ဒတက ၁၉၁	မောင်ဖြိုးမင်းသူ	୵ଡ଼ଽ
5	၃ ဒတက ၉	မအေးအေးငြိမ်း	ୗତୀ
5	၄ ဒကဖ ၁၃၀	မမြင့်မြင့်ခိုင်	၂၉၀
55) ဒရဗ ၄၇၉	မဆုမွန်စိုး	၂၉၀
ç	ရ စစ္ မဆင္	မောင်အောင်မျိုးဆွေ	၂၈၈
50	_၇ ဒအမ ၅၅၆	မောင်တင်ထူးအောင်	၂၈၃
96		မဆောင်းဦးခင်	၂၀၀
9(ခ ဒမအ ၄၀၅	မမေသဇင်ဖူး	၂၀၀
၅၀	ာ ဒတက ၆၈၃	မမျိုးသဥ္ဇာကျော်	ეინ
ງເ	ာ ဒအမ ၅၀၃	မခိုင်ရွှေလင်း	၂၇၆
ව.	၂ ဒတက ၅၀၂	မောင်အောင်ခန့်မျိုးမင်း	ງດວ
9	္ ဒဂမ ၁၄၈	မောင်တင်ကိုဝင်း	JJS
ඉ	၄ ဒကဖ ၉၁၂	မမူမူခင်	၂၇၁
ව) ဒတက ၄၀	မမြတ်မိုးရွှေ	၂၇၁
ე ⁽		မောင်ဇော်ဝင်းထွန်း	၂၇၀
ეი	ှ ဒကဖ ၁၂၉၁	မနွယ်လှိုင်ဝင်း	၂၆၈
96		မောင်သန်းတိုးအောင်	၂၆၁